Σε μια από τις σκηνές της ταινίας "Εμμανουέλα" που την έκανε διάσημη, η Σύλβια Κριστέλ κάθεται σε μια πολυθρόνα μπαμπού φορώντας από τη μέση και πάνω μόνο ένα κολιέ με λευκές πέρλες. Και κάπως έτσι ξεκίνάει μια θρυλική καριέρα... που έκανε την Εμανουέλα να μείνει στην ιστορία. Όχι όμως μόνο αυτή, αλλά και η μπαμπού πολυθρόνα της!





Η διάσημη πολυθρόνα με την ψηλή ψάθινη πλάτη πήρε το όνομα της από την Εμμανουέλα και έκτοτε ονομάζεται πολυθρόνα Εμμανουέλα. H πολυθρόνα αυτή έγινε πολύ γνωστή γιατί απεικονίζεται και στην αφίσα του έργου. Αποτέλεσμα ήταν, αφού η ταινία έγινε διάσημη η αφίσα με την πολυθρόνα της Εμμανουέλας να κοσμεί κάθε αγορίστικο δωμάτιο της εποχής εκείνης. 




Η πολυθρόνα Εμμανουέλα έχει πολύ χαρακτηριστικό σχέδιο, με ιδιαίτερη βάση και μια επιβλητική ψηλή πλάτη. Μοιάζει με ένα κοχύλι από μπαμπού που αγκαλιάζει το ανθρώπινο σώμα, όπως κάνει και η μπερζέρα αλλά είναι πολύ πιο δροσιστική και καλοκαιρινή!



Στη σύγχρονη διακόσμηση, τα παλιά έπιπλα της μαμάς μας από μπαμπού έχουν επιστρέψει στη μόδα και φυσικά, η πολυθρόνα Εμμανουέλα είναι η πιο διάσημη πολυθρόνα μπαμπού. Δείτε τι ωραία που ταιριάζει στα σύγχρονα σπίτια και πόσο εντυπωσιακό έπιπλο είναι! 








Στην ελληνική αγορά μπορείτε να βρείτε σε διάφορα καταστήματα με μπαμπού έπιπλα την πολυθρόνα Εμμανουέλα ή να την παραγγείλετε μέσω Ιντερνετ, με δωρεάν μεταφορικά από το e-shop της Εpiplonet. Θαυμάστε την εδώ:

Πολυθρόνα μπαμπού Εμμανουέλα με ψηλή πλάτη 

http://www.epiplonet.com/polurona-me-psili-plati-apo-fysiko-rattan-j-225003.html
Και σε λευκό χρώμα.


Ετικέτες , ,