Όταν τα είδαμε, διστάσαμε να τα βάλουμε στις συλλογές μας. "Ποιος θα θέλει ένα τόσο ιδιαίτερο έπιπλο στο σπίτι του;" σκεφτήκαμε. "Με ποιο στυλ διακόσμησης θα ταιριάζουν;". Και όμως το αποτέλεσμα μας διέψευσε. Τα περίεργα έπιπλα από τροπικούς κορμούς και κλαδιά δέντρων κάνουν θραύση στο e-shop μας και δείχνετε να τα αγαπάτε πολύ! Πρόκειται για μοναδικά κομμάτια που σπάνια θα βρείτε στην ελληνική αγορά και κάνουν το χώρο σας ξεχωριστό, απλά και μόνο με την παρουσία τους. Αναβαθμίζουν την διακόσμηση του σπιτιού σας και το κυριότερο είναι αθάνατα. Φτιάχνονται με μασίφ ξύλο από τροπικά δάση και είναι χειροποίητες συνθέσεις, άκρως μοναδικές, αφού κάθε έπιπλο είναι διαφορετικό από το άλλο. Δείτε ποια είναι τα 5 πιο ιδιαίτερα έπιπλα από τροπικούς κορμούς και κλαδιά δέντρων που υπάρχουν στο e-shop της Epiplonet !



1.  Κατασκευή για καλόγερο από κορμό δέντρων 



Είναι καλόγερος για ρούχα, ναι, καλά καταλάβατε! Και είναι φτιαγμένος από μασίφ ξύλο. Πιο συγκεκριμένα από κορμό τροπικού δέντρου. Έχει όλα όσα θα θέλατε σε έναν καλόγερο ρούχων. Δεν είναι βαρετός στυλιστικά, είναι βαρύς και πολύ σταθερός, όσα ρούχα κι αν βάλετε πάνω! 

2. Πρωτότυπο φωτιστικό δαπέδου από κλαδιά δέντρου 





Το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του σε όποιο σημείο του σπιτιού κι αν το βάλετε. Ταιριάζει πολύ και σε γραφεία ή άλλους επαγγελματικούς χώρους. Οι διαστάσεις του είναι 0,50Χ1,68Υ και είναι φτιαγμένο από κλαριά και τμήματα δέντρου. Δείτε κι άλλα φωτιστικά δαπέδου εδώ σε κλασσικά σχέδια και κάντε τη σύγκριση!



3. Παγκάκι σε ακανόνιστο σχήμα από κορμό δέντρου 


Έχει ψηλότερη πλάτη από τη μία πλευρά και φαίνεται ότι αγκαλιάζει την άλλη. Το πρωτότυπο αυτό σκαμπό-ανάκλιντρο είναι μοναδικό σε κάθε παραγγελία, γιατί σκαλίζεται σε κορμό δέντρου στο χέρι. Είναι ιδανικό για χολ εισόδου ή για χώρους αναμονής σε παραδοσιακούς ξενώνες κ.ο.κ. 

Αυτό το ξέρατε;
Έθνικ έπιπλα από το Μπαλί: Τα εξωτικά ινδονησιακά έπιπλα  που κατακτούν την παγκόσμια αγορά επίπλου...


4. Μικρά σκαμπό με παζλ από κορμούς δέντρου!




Σκαμπό σε σχήμα κύβου με φυσικό ακανόνιστο σχήμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μικρά τραπεζάκια σε σχήμα κύβου για δίπλα από το τζάκι ή δίπλα από την μπερζέρα του σαλονιού. Υπάρχει και το αντίστοιχο μεγάλο μέγεθος, για τραπεζάκι σαλονιού, όπως βλέπετε παρακάτω. Και έχει και ροδάκια!






5. Coffee table για τολμηρούς διακοσμητές...


Έχει διαστάσεις 50Χ60 εκατοστά και πολλοί πελάτες μας το επιλέγουν για coffee table. Άλλοι το τοποθετούν δίπλα στον καναπέ, σαν την κυρία που μας έστειλε αυτή την φωτογραφία:


Τραπέζι Σαλονιού από Μασίφ Κορμό Δέντρου σε Ακανόνιστο Σχήμα J-146505


Πολλά περισσότερα έπιπλα από τροπικούς κορμούς δέντρου, σε οικονομικές τιμές και μοναδικά σχέδια για την ελληνική αγορά θα βρείτε στη συλλογή μας: 

Κλασσικά έπιπλα από κορμό δέντρου souar



TIP: Το κάθε έπιπλο έρχεται δωρεάν στη πόρτα σας, με αγορές άνω των 150 ευρώ. Εκτός από δωρεάν μεταφορικά, προσφέρουμε και 12 άτοκες δόσεις. Γιατί για εμάς προτεραιότητα έχει ο πελάτης!

epiplonet.com



Ετικέτες , , , , , ,