Οι βιτρίνες σαλονιού μας φέρνουν αναμνήσεις από το σπίτι της γιαγιάς, όπου πάντα υπήρχαν σε περίοπτη θέση. Μέσα έβαζαν με περηφάνια τα ασημικά, το καλό σερβίτσιο και όλα τα τιμαλφή αντικείμενα του σπιτιού που ήθελαν να επιδείξουν. Αυτά άλλωστε αποτελούσαν και σύμβολο κύρους και πλούτου για το κάθε νοικοκυριό. Μπορεί τα τιμαλφή του νοικοκυριού να άλλαζαν ανάλογα με την εποχή, η βιτρίνα όμως παρέμενε κλασσική αξία σε κάθε σαλόνι. Και σήμερα (που οι χίπστερς επανέφεραν το ρετρό στυλ στη μόδα) οι βιτρίνες σαλονιού, γνωρίζουν ξανά μεγάλη δόξα :) 


Οι κλασσικές βιτρίνες χρησίμευαν και για πρακτικούς λόγους. Τοποθετούσαν εκεί όλα όσα ήθελαν να προστατέψουν από τη σκόνη ή ήθελαν να τακτοποιήσουν στα συρταράκια τους. Είτε πρόκειται για μοντέρνες βιτρίνες ή για κλασσικές βιτρίνες, τα έπιπλα αυτά συνεχίζουν να συνδυάζουν κομψότητα και πρακτικότητα!  Σήμερα στα μοντέρνα σπίτια μπορεί να μην εκθέτουμε τα σερβίτσια μας, χρησιμοποιούμε όμως τις βιτρίνες για να βάλουμε μέσα άλλα αγαπημένα μας αντικείμενα, που θέλουμε να βλέπουμε και να καμαρώνουμε...





Διαβάστε ακόμα: 

Διακόσμηση σπιτιού: Eίναι η γυάλινη βιτρίνα σπιτιού της μόδας;


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στην Epiplonet προσθέσαμε στη συλλογή με τα Κλασσικά Έπιπλα, μοναδικά κομμάτια από βιτρίνες σαλονιού. Διαλέξαμε αυτές που είναι ελληνικής κατασκευής, από αθάνατο μασίφ ξύλο, όπως αυτό που είχαν τα έπιπλα της γιαγιάς μας. Δείτε παρακάτω τις προσφορές μας: 

Bιτρίνα με δυο φύλλα και διακριτικό σκάλισμα σε προσφορά  

Bιτρίνα πομπέ με δυο συρταράκια σε προσφορά

Βιτρίνα πομπέ με σκάλισμα και καθρέφτη στο πίσω μέρος σε προσφορά  

Ιταλική γωνιακή βιτρίνα vintage σε προσφορά



TIP: Το κάθε έπιπλο έρχεται δωρεάν στη πόρτα σας, με αγορές άνω των 150 ευρώ. Εκτός από δωρεάν μεταφορικά, προσφέρουμε και 12 άτοκες δόσεις. Γιατί για εμάς προτεραιότητα έχει ο πελάτης!

epiplonet.com

Ετικέτες , , , , , ,