Τραπεζάκι καφενείου! Το μοναδικό έπιπλο που και μόνο που το βλέπεις σου έρχονται στο μυαλό οι λέξεις Ελλάδα, καλοκαίρι, καφές, θάλασσα :) Και μόνο για αυτό, το αγαπάμε πολύ! Όταν έρχονται στο eshop της Epiplonet, οι πρώτες παραγγελίες για τραπεζάκι καφενείου, τότε ξέρουμε πως το καλοκαίρι είναι κοντά.




 Στις μέρες μας, το σιδερένιο τραπεζάκι δεν τοποθετείται μόνο στα παραδοσιακά καφενεία. Το έχουν υιοθετήσει οι διακοσμητές και το χρησιμοποιούν πολύ σε βεράντες και  μπαλκόνια. Λόγω του μεγέθους του είναι ιδανικό για μικρά μπαλκονάκια. Δεν πιάνει πολύ χώρο και μένει ανέπαφο από τις καιρικές συνθήκες...Βρέξει χιονίσει το μεταλλικό τραπεζάκι είναι αθάνατο, γι΄αυτό άλλωστε το προτιμούσαν τα καφενεία για τις αυλές τους. 











Το καλό με αυτό το έπιπλο είναι ότι ταιριάζει με κάθε ύφος διακόσμησης. Το μεταλλικό τραπεζάκι δεν έχει στυλιστικό περιορισμό. Με το κατάλληλο βάψιμο, θα δέσει με όποια καρέκλα βεράντας έχετε, είτε είναι πάνινη ή ξύλινη ή ακόμα και μπαμπού! 

Γι' αυτό αν δεν έχετε ετοιμάσει ήδη το μπαλκόνι σας για φέτος, σκεφτείτε μια πιο παραδοσιακή (και οικονομική!) λύση. Επειδή μας το ζητούσατε πολύ, εμείς φροντίσαμε το τραπεζάκι καφενείου που φέραμε στην Epiplonet να είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα για να μην χρειαστεί να το βάψετε εσείς! 






Μεταλλικό τραπεζάκι καφενείου σε πολλά χρώματα



Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει και φτιάξετε ένα εναλλακτικό ρετρό σετ για το μπαλκόνι με σιδερένιο τραπεζάκι καφενείου και αναπαυτικές καρέκλες σκηνοθέτη. 

Καρέκλα σκηνοθέτη σε λευκό χρώμα




Πτυσσόμενη καρέκλα σκηνοθέτη σε διάφορες αποχρώσεις 


Ξύλινη καρέκλα πτυσσόμενη σε προσφορά 









Ετικέτες , , ,