Οικονομικό τραπέζι εξωτερικού χώρου από μεραντί 
Ξύλινα έπιπλα κήπου, έπιπλα από αλουμίνιο, wicker ή πλαστικά; Επιλέξτε το κατάλληλο υλικό, ανάλογα με τις ανάγκες και το πορτοφόλι σας! 


Τα περισσότερα έπιπλα κήπου που θα συναντήσετε σε μπαλκόνια και βεράντες είναι από ελαφριά υλικά, όπως μπαμπού και μεραντί, που αντέχουν στις καιρικές συνθήκες αλλά αποθηκεύονται εύκολα και μετακινούνται ακόμα πιο εύκολα. Το μπαμπού και το μεραντί είναι ξύλα μαλακά, που λυγίζουν εύκολα και προέρχονται συνήθως από τροπικές χώρες, όπως η Ινδονησία.



Ξαπλώστρα με ροδάκια από wicker 


Αν όμως θέλετε να επενδύσετε στα έπιπλα κήπου και να αγοράσετε κάτι πιο βαρύ και αθάνατο, προτιμήστε την all time classic επιλογή: το κλασσικό ξύλο από πεύκο ή λυγαριά. 










Το κλασσικό ξύλο είναι πιο βαρύ και λίγο πιο τσιμπημένο στη τιμή, αλλά είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε έπιπλα κήπου που θα μείνουν για πάντα! Όσο παλαιώνει το ξύλο, τόσο πιο όμορφο γίνεται αφού η πατίνα του χρόνου προσδίδει μια γλυκιά γοητεία. 


Σετ έπιπλα κήπου από ξύλο πεύκου 


Το ξύλο wicker ή λυγαριάς είναι ένα μασίφ ξύλο, πολύ ευλύγιστο που αποτελεί μια μέση λύση, αφού συνδυάζει την ευλιγισία του μπαμπού και την αντοχή του ξύλου στο χρόνο. H τιμή του είναι ανάλογη της ποιότητας του φυσικά, γι΄αυτό επιλέξτε το μόνο αν θέλετε να επενδύσετε σε έπιπλα κήπου που θα σας μείνουν μια ζωή. 

Σαλόνι κήπου wicker σε κλασσική γραμμή


 


Το μπαμπού ρατάν είναι ένα από τα πιο ποιοτικό είδη μπαμπού, που αντέχει πολύ στην ηλιοφάνεια, δεν ξεθωριάζει και δεν ξεφτίζει. Είναι καλή επιλογή για νησιά και για βεράντες που έχουν πολύ ηλιοφάνεια και ανέμους. 

Οικονομικό σετ κήπου ρατάν σε προσφορά 


Το μεραντί είναι ένα δέντρο που φυτρώνει στη Μαλαισία και την Ινδονησία και φτάνει μέχρι τα 70 μέτρα ύψος. Είναι τόσο ανθεκτικό που το ξύλο του αντέχει μέχρι και 15 χρόνια, πλήρως εκτεθειμένο στον ήλιο, τη βροχή και την υγρασία. Και δεν χρειάζεται ούτε καν να βαφτεί! 

Οικονομική τραπεζαρία κήπου με καρέκλες και θήκη για ομπρέλα (από μεραντί)
Το αλουμίνιο είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται πολύ στα έπιπλα κήπου, ως οικονομική και πρακτική λύση. Μεταφέρεται εύκολα, αποθηκεύεται γρήγορα και δεν σκουριάζει! Γι΄αυτό άλλωστε το αλουμίνιο είναι το υλικό που προτιμάται για κουφώματα και πόρτες. Φημίζεται για την αντοχή του στις καιρικές συνθήκες. Σε αντίθεση με τα σιδερένια τραπεζάκια, για παράδειγμα, τα αλουμινένια τραπεζάκια είναι σαν καινούργια για πολλά πολλά χρόνια. 

Αλουμινένιο τραπέζι σε προσφορά από την Epiplonet

                                                                                                                                                                  

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Epiplonet με την ησυχία σας και επιλέξτε το έπιπλο κήπου που σας ταιριάζει, ανάμεσα σε δεκάδες σχέδια, χρώματα και υλικά! Φτιάξτε τη βεράντα που ονειρεύεστε, επιλέγοντας από μια ευρεία γκάμα...από σαλόνια κήπου, ξαπλώστρες, αιώρες μέχρι καπάκια τραπεζιών και βάσεις για ομπρέλες :) 

Καπάκια τραπεζιών Werzalit 

***
Έπιπλα βεράντας και κήπου ξύλινα

Έπιπλα βεράντα και κήπου από αλουμίνιο-wicker

Έπιπλα βεράντας και κήπου πλαστικά

Ομπρέλες

Κούνιες

Ξαπλώστρες 

Βάσεις τραπεζιών 

Διακοσμητικά κήπου  (νάνοι, παγκάκια, μικρά συντριβάνια, μεταλλικά κασπό)







Ετικέτες , , , , ,